INSCHRIJVEN VOOR INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

Iedereen weet hoe een hypotheek in grote lijnen werkt. De Aandelenhypotheek werkt anders. Als geïnteresseerde woningzoeker wil je dan ook graag weten of de Aandelenhypotheek bij je past en de juiste oplossing voor je is.
Na de informatiebijeenkomst heb je antwoord op deze vraag!

De informatiebijeenkomsten zullen informeel en interactief zijn. Onder het genot van een kopje thee of koffie kun je vragen stellen over de Aandelenhypotheek. Aan de hand van een fictieve casus of een casus uit het publiek wordt het product uitgelegd.

De informatiebijeenkomsten zijn gratis!

Wij hebben een vragenlijst opgestuurd naar de geïnteresseerden om er zo achter te komen wat de informatiebehoefte is. Hieruit is gebleken dat men met name geïnteresseerd is in het vraagstuk “wanneer”.

Gezien de informatiebehoefte van de geïnteresseerden hebben wij, na intern overleg, besloten om de informatiebijeenkomst voor nu op te schorten. Achter de schermen zijn wij nog druk bezig met de onderhandelingen, zodra deze rond zijn en wij concreet antwoord kunnen geven op de vraag “wanneer”, zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden en uitnodigen voor een bijeenkomst.
Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld en we vallen je niet lastig met ongewenste e-mails.

Bekijk voor meer informatie onze privacy statement.

heermevrouw

Velden gemarkeerd met een * moeten worden ingevuld.